Σχετικά

Στο mbasilic.gr είμαστε υπερήφανοι για:

  • Τη μεγάλη και συνεχώς αυξανόμενη σειρά από αρώματα σχεδιαστών που προσφέρουμε, καθώς και προϊόντων περιποίησης και ομορφιάς.
  • Τις καταπληκτικές τιμές μας.
  • Την άριστη εξυπηρέτηση πελατών.

Το mbasilic.gr είναι το ελληνικό e-shop που ειδικεύεται σε αρώματα, προϊόντα ομορφιάς και φροντίδας του δέρματος. Καταλαβαίνουμε τη σημασία και τη χαρά του ιδανικού προϊόντος που σας κάνει να φαίνεσθε και να αισθάνεστε καταπληκτική.

Η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς. Έχουμε βασίσει το ήθος μας, με τη διασφάλιση ότι οι πελάτες λαμβάνουν τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια όταν κάνουν την παραγγελία τους, αλλά και μετά.

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι για οποιαδήποτε απορία σας. Αγαπάμε πάρα πολύ τις online αγορές και ξέρουμε ότι όταν πραγματοποιείτε τις αγορές σας είναι σημαντικό να έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη στην εταιρία μας. Εγγυόμαστε την υψηλότερη ποιότητα σε όλα τα προϊόντα μας και έχουμε μια ελεύθερη πολιτική επιστροφής παραγγελιών, για την επιστροφή και αντικατάσταση των προϊόντων που αγοράσατε από mbasilic.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να λάβουμε οποιαδήποτε μορφή σχολίων.

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο info@mbasilic.gr για γενικές πληροφορίες, προϊόντα και παραγγελίες, ή καλώντας στο 2410555505.

Δεχόμαστε και Τηλεφωνικές Παραγγελίες στο 2410555505.